Calculator RCA - asigurare auto obligatorie

Asigură-te că ai cea mai ieftină asigurare auto RCA: livrare gratuita, cel mai bun preț și siguranța oferită de un broker prezent pe piața din România din 2007.
Completează formularul de mai jos și află care este cel mai ieftin RCA! În doar 7 secunde poți compara toate ofertele RCA disponibile direct de la partenerii OKasig.ro, iar polița RCA poate fi livrată pe e-mail in doar cateva minute, dupa confirmarea comenzii.
Acum poti plati RCA-ul tau in max. 12 rate egale, fara dobanda sau costuri suplimentare pentru tine! Vezi detalii...

1. Date oferta

2. Oferte

3. Plata si Livrare

Acord prelucrare date

Sunt de acord cu prelucrarea de catre Credo Insurace Broker a datelor mele cu caracter personal (CNP, serie si numar act de identitate/pasaport/permis de conducere inclusiv date legate de starea de sanatate,dupa caz, in functie de tipul asigurarii oferite si/sau incheiate) necesare in vederea stabilirii serviciilor de asigurare (ofertare, asigurari) cu respectarea prevederilor legislative in vigoare. Dezacordul exprimat in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal determina imposibilitatea ofertarii si/sau incheierii asigurarii.

Inteleg scopul prelucrarii datelor mele personale si sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate de catre Credo Insurance Broker in scop de reclama, pentru scopuri statistice, publicitate, sa fiu contactat sau sa primesc informatii de la Credo Insurance Broker sau de la persoane imputernicite de catre Credo Insurance Broker in acest sens, pentru emiterea de oferte de asigurare

Am fost informat ca SC CREDO INSURANCE BROKER SRL prelucreaza datele mele cu caracter personal in temeiul legii, cu buna credinta, exclusiv in scopul prestarii serviciilor de asigurare. In scopul prestarii serviciilor, aceste date pot fi transmise si prelucrate de catre societatea de asigurare emitenta a politei de asigurare; stocarea datelor se face intr-un mod securizat fara posibilitatea de a fi utilizate in alt scop decat cel al prelucrarii in vederea prestarii serviciilor de asigurare solicitate. Am fost informat asupra dreptului meu de informare, de acces si de interventie asupra datelor mele cu caracter personal, inclusiv cel de opozitie, stregere sau transfer, precum si alte drepturi ce rezulta din legislatia in vigoare pe care pot sa le exercit cu buna credinta printr-o cerere scrisa transmisa pe adresa de mail: office@credo-asigurari.ro, fara niciun cost.

Am fost informat si sunt de acord ca datele mele cu caracter personal pot fi transmise către destinatari precum: societati de arhivare-stocare documente fizice, societati de prelucrare electronica de date pentru trimitere de instiintari de plata in format electronic, societati care se ocupa de tiparirea deconturilor si firme de curierat, dupa caz.