RCA Land Rover

Stim cat de important este autoturismul tau Land Rover pentru tine! Si mai stim ca este obligatoriu ca, atunci cand circuli pe drumurile publice, sa detii o asigurare de raspundere civila auto (RCA) valabila. De aceea, o intreaga echipa de specilisti lucreaza zilnic ca tu sa beneficiezi, 24/7, de cele mai bune preturi si de cele mai bune servicii. Simplu, Sigur si Rapid!

Pentru ca esti un pasionat al marcii Land Rover, am cautat pentru tine cateva informatii care, speram, ti se vor parea interesante.

 

land-rover logoPrimul Land Rover şi-a făcut debutul în anul 1948. Acesta a fost proiectat cu o simplitate strălucită, pentru o abilitate extraordinară şi putere şi durabilitate de neegalat. De fapt, şase decenii mai târziu, se estimează că două treimi dintre aceste vehicule extraordinare sunt încă în uz– multe dintre acestea în unele dintre cele mai extreme condiţii şi în cele mai inospitaliere locuri de pe pământ.

 

POVESTEA LAND ROVER

Modelul original Land Rover din 1948 a fost conceput într-un mod ingenios şi echipat din punct de vedere tehnologic pentru capabilităţi şi rezistenţă extreme. Cu o construcţie extrem de robustă şi caracteristici cum ar fi partea frontală scurtă şi spatele proeminent, a ieşit de pe linia de producţie pregătit să ţină piept celor mai dure suprafeţe de teren din lume. Astăzi, aceste calităţi sunt la fel de importante ca parte a ceea ce face un Land Rover unic, ca şi acum 60 de ani.
 

land-rover clasic

 

Autovehiculul Land Rover a fost rezultatul evoluţiei şi perfecţionării continue în anii ’50 şi ’60, ce au dus la o mai bună stabilitate şi un unghi de întoarcere mai închis. A fost o perioadă în care Land Rover a preluat conducerea pe piaţa nou apărută a vehiculelor cu tracţiune integrală. Fiind o platformă de mobilitate solidă şi fiabilă, numeroase organizaţii au ajuns să depindă de autovehiculele Land Rover pentru a le transporta personalul şi echipamentele în cele mai provocatoare situaţii… şi pentru a le scoate apoi din acestea. Am păşit în al doilea deceniu al secolului 21 alături de organizaţii cum ar fi Fundaţia Born Free, The Royal Geographical Society şi Biosphere Expeditions, toate bazându-se în continuare pe Land Rover.

 

Păstrând filosofia gândirii inovative care a fondat Land Rover, un produs complet nou, radical, a fost lansat în anul 1970 şi a creat propria categorie de autovehicule. Acest autovehicul care a făcut senzaţie peste noapte a fost modelul original Range Rover. Avea toate capabilităţile unui Land Rover cu performanţele şi confortul unei maşini de şosea.
 

Această cultură a inovaţiei s-a dezvoltat de atunci, împreună cu vehiculele Land Rover şi Range Rover: modele noi, mai mult rafinament, mai multe tehnologii inovatoare, mai multă eficienţă şi mai puţine emisii. Si aceasta continuă cu iniţiative precum tehnologia e_Terrain (care îmbunătăţeşte performanţa de mediu a vehiculelor prin reducerea emisiilor de CO2), Producţia Sustenabilă şi reducerea emisiilor de CO2. Land Rover va rămâne în prima linie a proiectării avansate – noul model Range Rover de dimensiuni reduse este un testament al viziunii care duce compania înainte şi o menţine în avangarda tehnologiei şi ingineriei de ultimă generaţie.