RCA Mitsubishi

Stim cat de important este autoturismul tau Mitsubishi pentru tine! Si mai stim ca este obligatoriu ca, atunci cand circuli pe drumurile publice, sa detii o asigurare de raspundere civila auto (RCA) valabila. De aceea, o intreaga echipa de specilisti lucreaza zilnic ca tu sa beneficiezi, 24/7, de cele mai bune preturi si de cele mai bune servicii. Simplu, Sigur si Rapid!

Pentru ca esti un pasionat al marcii Mitsubishi, am cautat pentru tine cateva informatii care, speram, ti se vor parea interesante.

 

mitsubishi logoGrupul Mitsubishi  este un conglomerat japonez format din diferite firme autonome care impartasesc brandul si mostenirea Mitsubishi. Istoria Mitsubishi Motors incepe acum mai bine de 100 de ani,
in 1870, cand un tanar antreprenor japonez pe nume
Yataro Iwasaki, care lucra pentru stapanul sau Tosa Clan,
decide sa porneasca o afacere pe cont propriu,
o mica companie navala nimita Tsukumo Shokai.
Cele trei diamante
La designul logo-ului companiei sale, Iwasaki s-a folosit de emblema familiei sale care continea trei diamante si de cea a clanului Tosa, care continea trei frunze de stejar unite. Acesta a fost inaintasul logo-ului de azi: trei diamante unite in punctul central. In 1875, Iwasaki a hotarat sa redenumeasca compania sa dupa logo: Trei Diamante sau, in japoneza, Mitsubishi. De atunci, toate companiile care s-au dezvoltat din compania navala au purtat acest nume.
Logo-ul in forma sa finala a fost inregistrat in 1914.
Nu dupa mult timp, compania si-a extins activitatile in noi domenii. De la transportul naval s-a dezvoltat in constructia de nave , apoi in industria grea, productia de petrol si otel, industria chimica, electronice, etc.

mitsubishi evo

In 1917 Mitsubishi a creat prima linie de productie de automobile din Japonia, odata cu Mitsubishi Model A, o copie a lui Ford Model T. Un an mai tarziu a aparut prototipul primului camion Mitsubishi.

In 1928 a fost fondata compania aeronautica Mitsubishi care producea Mitsubishi MC-1. Primul autobuz a fost produs in 1932 (FUSO B-46).
In prezent exista peste 35 de companii separate Mitsubishi care produc de la nave, avioane, petrol, gaz, plastic, fibre sintetice, la produse electronice, software si automobile.


In 1970 divizia responsabila cu fabricarea motoarelor pentru automobile s-a constituit intr-o companie independenta numita Mitsubishi Motors Corporation.


Azi, Mitsubishi este prezent pe plan mondial in peste 170 de tari. Din Islanda pana in Turcia si din Irlanda pana in Rusia, Mitsubishi Motors este prezent in peste 30 de tari din Europa.       
Mitsubishi Motors a venit in Europa in 1974 odata cu aparitia primelor modele Lancer si isi continua si in prezent dezvoltarea pe piete noi, cum este si cazul Romaniei.
In decembrie 2002 companiile de distributie si “holding” din Europa au fuzionat creand Mitsubishi Motors Europe. A fost punctul culminant al unui an in care MME si-a schimbat viziunea si s-a reorganizat, cu scopul de a forma o structura logica, unificata a activitatilor pe plan european. Reorganizarea a fost parte a schimbarii Mitsubishi Motors la nivel mondial.
Astazi, de la sediul din Amsterdam, Mitsubishi Motors Europe (MME) conduce o afacere care cuprinde vanzari, marketing si distributie a automobilelor, pieselor de schimb si accesoriilor in Europa.
De la inceputurile companiei Mitsubishi si pana in prezent, activitatea sa s-a modificat, dar experienta in constructia masinilor este un semn distinct pentru toate masinile pe care le oferim.